Adventures in Nepal

adventures-in-nepal-coverBli inspirert til å ta på deg turskoene for å oppdage Nepals bortgjemte perler!

Adventures in Nepal er en reisebok skrevet av Marit Bakke og Olav Myrholt. Boken er på 216 sider, og inneholder 100 tur- og opplevelsesforslag, tematiske aktiviteter, samt aktiviteter for eldre og familier som reiser med barn i Nepal. Den ble lansert på Litteraturhuset i januar 2017.

Last ned boken gratis her: Adventures in Nepal (PDF)

Bestill boken

Boken kan også bestilles i trykket utgave ved å kontakte Norge-Nepalforeningen per e-post. Den koster 100 kroner + eventuell porto og emballasje. Dette betales med Vipps eller overføring til foreningens konto. Overskuddet går til foreningens arbeid.

Bakgrunn

Hvordan kan inntektene fra turismen spres til områder i Nepal som hittil ikke har nytt godt av turistnæringen? Den norske ambassaden i Nepal mente en brosjyre eller bok kunne inspirere turister til å oppsøke mindre kjente områder, især i de vestlige og østlige delene av landet. Norge-Nepalforeningen tok utfordringen og presenterer nå boken Adventures in Nepal.

Bokens formål er å gjøre turister nysgjerrige på nye steder og opplevelser, å bli utfordret både fysisk og mentalt uten nødvendigvis å måtte være i super form. Den skal bidra til å senke terskelen for å besøke Nepal, øke utbyttet av turen og stimulere til å se landet og møte folk mest mulig på nepalske premisser. Slik kan turister bidra til en sunnere, mer ansvarlig og bærekraftig turistindustri i Nepal.

Boken er ikke en vanlig guidebook som du kan gå på tur med, men skal inspirere de som overveier å reise til Nepal, gi en mest mulig komplett oversikt over mulighetene, og gi praktiske råd.