Styret

Ingunn Ødegaard, styreleder

Ingunn bodde i seks år i Nepal som barn, i alderen 5-9 år og 12-14 år. Foreldrene arbeidet i landet gjennom United Mission to Nepal (UMN). Hun var elev ved Den norske skolen i Kathmandu. Siden oppveksten har hun besøkt Nepal mange ganger. En favorittaktivitet er å gå på trekking i Annapurna-området. Til daglig jobber hun innen psykisk helse. De siste ti årene har hun fulgt utbyggingen av tilbud innen psykisk helse i Nepal via frivillige verv. 

Ole Rasmus Bjerke, nesteleder

Ole Rasmus er utdannet musiker og jobber som bratsjist og som talentkoordinator ved Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo.
Siden 2015 har Ole Rasmus vært flere ganger i Nepal for å jobbe med barn og unge som spiller strykeinstrumenter gjennom orkesterprosjektet «Nepal-Norway orchestra project». Gjennom tett samarbeid med fiolinlærere i Kathmandu, har han blitt kjent med både landet, befolkningen og den nepalesiske kulturen.

Ragnhild Krogvig Karlsen, redaktør for Hamro Patrika

Ragnhild ble kjent med Nepal som tenåring da hun bodde en periode i Katmandu med familien. Hun var med i NNF-styret på 90-tallet. Fra høsten 2015 er hun igjen engasjert som redaktør for Hamro Patrika, og ønsker å bidra til å løfte kunnskap og engasjement for Nepal. Til daglig arbeider hun som kommunikasjonsrådgiver i NAPHA Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid. Hun er utdannet cand.philol. med hovedfag i film, og har lang erfaring fra redaksjonelt arbeid, blant annet som journalist og producer i tv, radio og nett i NRK.

Rajan Adhikari, kasserer

Rajan Adhikari har bodd i Norge i syv år. Han fullførte sin første mastergrad fra VID Spesialhøyskole i 2017. Han studerte Diakonia og Kristent Samfunn. Han skrev en oppgave med ‘Psykisk helseproblem for kvinner og barn i Nepal’. Og fullførte en mastergrad fra Universitetet i Oslo i Religion og mangfold, konflikt og sameksistens i 2020 august. Han skrev en oppgave om Utfordringer og muligheter og utfordringer ved implementering i Nepal. Før han kom til Norge, hadde jeg allerede fullført en mastergrad i engelsk litteratur og underviste ved Tri-bhuvan Universitet og Paranuchal Universitet. På fritiden er jeg frivillig i Storsalen Menighet. Sin hobby er å jobbe som frivillig i sosiale organisasjoner. Han er nåværende vice president i NRNA Norge for tiden og som hobby er han photograf.

Erik Bøhler, styremedlem

Erik har bodd i Nepal i 17 år, fra 2002 til 2019, som utsending for Normisjon. Han arbeidet ved Okhaldhunga sykehus, som drives av UMN (United Mission to Nepal) i fjellene øst i landet. Han er barnelege.

Etter å ha returnert til Norge har han tatt opp en gammel drøm og blitt hobby-birøkter.

Ranjana Pradhan, styremedlem

Ranjana har vært i Norge fra 2009. Hun er mikrobiolog og jobbet i mikrobiologisk og kjemisk laboratori i Mjøslab på Gjøvik. Etter å ha flyttet til Oslo i 2015, jobbet hun på Veterinærinstituttet. Fra 2020 til nå jobber hun på Kripos i Narkotika analyse seksjonen. Da hun var i Nepal, jobbet hun på Carlsberg bryggeri. Hennes hobby er å spille badminton, lage mat og bli involvert i sosialt arbeid. I Nepal var hun engasjert i Jaycees (Internasjonalt ungdoms organisasjon). Hun jobbet som Vice President av Nepal Jaycees. Da hun bodde på Gjøvik, var hun medlem av Gjøvik Internasjonalt råd.

Sijan Gurung, webansvarlig

Sijan har vært i Norge fra 2012, og jobber som utvikler i IT-bransjen. Han har en mastersgrad fra Universitet i Oslo i  Informatikk. Han ble medlem av foreningen i 2019, og har veldig lyst til å bidra til å bygge gode relasjoner mellom Norge og Nepal. Som webansvarlig jobber han med å administrere nettsiden til foreningen, i tillegg til sosial medier-kontoer. Dessuten er han medlem av flere andre organisasjoner nepalske organisasjoner i Norge, bl.a. NRNA Norway, og er veldig aktiv i det nepalske sosiale miljøet i Oslo.