Styret

Smita Malla, styreleder

Styreleder Smita var tidligere kasserer i foreningen. Hun er fra Nepal og har bodd 13 år i Norge. Hun har mastergrad i petroleumsgeologi fra Universitetet i Oslo (UiO). Utdannelsen hennes er både fra Nepal og Norge. Hun jobber som geolog i oljebransjen med leting etter olje og gass på norsk sokkel. Før hun kom til Norge, jobbet hun som geolog og sosiolog i ICIMOD (International Center for Integrated Mountains Development) i Nepal. Der arbeidet hun for å integrere naturfag med samfunnsfag for en bærekraftig samfunnsutvikling.

Lise Bjerke, nestleder

Lise var første gang i Nepal i 2013, som deltaker på en Fredskorpset-utveksling for Utviklingsfondet. Hun ble da godt kjent med landet og befolkningen gjennom å bo ett år i Pokhara og jobbe som informasjonsmedarbeider for den nepalske miljø- og utviklingsorganisasjonen LI-BIRD. Etter dette har hun vært flere ganger tilbake i Nepal, og har også fått en bachelorgrad i Sør-Asia studier. Nå jobber hun med forskningsstøtte og kommunikasjon på Senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo.

Kari Jansson, sekretær

Kari var i Nepal for første gang høsten 2012 på tur med Hvitserk til Mustang. Hun hadde tidligere vært på flere turer i Himalayaområdet og er generelt veldig glad i å gå i fjellet, også i Norge. Kari er barnehagelærer, og hun har i mange år jobbet spesielt med barn som trenger ekstra hjelp.

Heidi Fjeld, styremedlem

Heidi jobber som sosialantropolog og forsker på kultur, helse og medisin i Himalaya. Gjennom studier og jobb ved Universitet i Oslo har hun tilbrakt mye tid i Nepal og Tibet og jobber for tiden med et forskningsprosjekt om barnefødsler i en landsby i Mugudistriktet, vest i Nepal. I NNF er hun styremedlem og vil særlig ta ansvar for arbeidet med arrangementer. 

Ragnhild Krogvig Karlsen, redaktør for Hamro Patrika

Ragnhild ble kjent med Nepal som tenåring da hun bodde en periode i Katmandu med familien. Hun var med i NNF-styret på 90-tallet. Fra høsten 2015 er hun igjen engasjert som redaktør for Hamro Patrika, og ønsker å bidra til å løfte kunnskap og engasjement for Nepal. Til daglig arbeider hun som kommunikasjonsrådgiver i NAPHA Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid. Hun er utdannet cand.philol. med hovedfag i film, og har lang erfaring fra redaksjonelt arbeid, blant annet som journalist og producer i tv, radio og nett i NRK.

Sharmila Shrestha-Allgot, kasserer

Sharmila Shrestha-Allgot bor i Bærum og kom til Norge i 2006 som student. Hun har bachelor grad (BBA) fra BI Oslo. Hun tok norske eksamen ved Universitetet i Oslo etter hun kom til Norge.
Hun har ingeniør utdanning fra Nepal og har jobbet som ingeniør i Lalitpur kommune i 9 år.
Hun har jobbet som regnskapsmedarbeider i Redningsselskapet i 1 år og jobber nå med regnskap siden juli 2019.
I fritiden, liker hun og gå ut ut i naturen, løper og trener for maraton, går på fjelltur og liker å gå på ski.

Sijan Gurung, webansvarlig

Sijan har vært i Norge i 7 år, og jobber som utvikler i IT-bransjen. Han har en mastersgrad fra Universitet i Oslo i  Informatikk. Han ble medlem av foreningen i 2019, og har veldig lyst til å bidra til å bygge gode relasjoner mellom Norge og Nepal. Som webansvarlig jobber han med å administrere nettsiden til foreningen, i tillegg til sosial medier-kontoer. Dessuten er han medlem av flere andre organisasjoner nepalske organisasjoner i Norge, bl.a. NRNA Norway, og er veldig aktiv i det nepalske sosiale miljøet i Oslo.