Styret

Smita Malla, styreleder og kasserer

Smita Malla er senior petroleum geolog i oljebransjen. Hun har utdannelse både fra Nepal og Norge. Før hun kom til Norge, jobbet hun som geolog og sosiolog i en INGO i Nepal. Hun jobbet for å intergrere naturfag med samfunnsfag for en bærekraftig samfunnsutvikling.

Lise Bjerke, nestleder

Lise var første gang i Nepal i 2013, som deltaker på en Fredskorpset-utveksling for Utviklingsfondet. Hun ble da godt kjent med landet og befolkningen gjennom å bo ett år i Pokhara og jobbe som informasjonsmedarbeider for den nepalske miljø- og utviklingsorganisasjonen LI-BIRD. Etter dette har hun vært flere ganger tilbake i Nepal, og har også fått en bachelorgrad i Sør-Asia studier. Nå jobber hun med forskningsstøtte og kommunikasjon på Senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo.

Heidi Fjeld, arrangementer

Heidi Fjeld er sosialantropolog og forsker på kultur, helse og medisin i Himalaya. Gjennom studier og jobb ved Universitet i Oslo har hun tilbrakt mye tid i Nepal og Tibet og jobber for tiden med et forskningsprosjekt om barnefødsler i en landsby i Mugu-distriktet, vest i Nepal.

Kine Homelien, webansvarlig

Gjennom sitt studie dro Kine Homelien til Nepal for første gang året 2013 i samarbeid med NGOen Mountain People. Siden har det vært flere turer for å vandre i fjellene, eller ta del i ulike prosjekter. I dag driver hun Kontrast Project AS som er en bæredyktig business med Nepal som hovedfokus.

Kari Jansson, sekretær

Kari var i Nepal for første gang høsten 2012 på tur med Hvitserk til Mustang. Hun hadde tidligere vært på flere turer i Himalayaområdet og er generelt veldig glad i å gå i fjellet, også i Norge. Kari er barnehagelærer, og hun har i mange år jobbet spesielt med barn som trenger ekstra hjelp.

Ragnhild Krogvig Karlsen, redaktør for Hamro Patrika

Ragnhild ble kjent med Nepal som tenåring da hun bodde en periode i Katmandu med familien. Hun var med i NNF-styret på 90-tallet. Fra høsten 2015 er hun igjen engasjert som redaktør for Hamro Patrika, og ønsker å bidra til å løfte kunnskap og engasjement for Nepal. Til daglig arbeider hun som kommunikasjonsrådgiver i NAPHA Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid. Hun er utdannet cand.philol. med hovedfag i film, og har lang erfaring fra redaksjonelt arbeid, blant annet som journalist og producer i tv, radio og nett i NRK.