Styret

Smita Malla, styreleder

Styreleder Smita var tidligere kasserer i foreningen. Hun er fra Nepal og har bodd 13 år i Norge. Hun har mastergrad i petroleumsgeologi fra Universitetet i Oslo (UiO). Utdannelsen hennes er både fra Nepal og Norge. Hun jobber som geolog i oljebransjen med leting etter olje og gass på norsk sokkel. Før hun kom til Norge, jobbet hun som geolog og sosiolog i ICIMOD (International Center for Integrated Mountains Development) i Nepal. Der arbeidet hun for å integrere naturfag med samfunnsfag for en bærekraftig samfunnsutvikling.

Stein Arne Fossum, nestleder

Ole Rasmus Bjerke, styremedlem

Ingunn Ødegaard, styremedlem

Ingunn bodde i seks år i Nepal som barn, i alderen 5-9 år og 12-14 år. Foreldrene arbeidet i landet gjennom United Mission to Nepal (UMN). Hun var elev ved Den norske skolen i Kathmandu. Siden oppveksten har hun besøkt Nepal mange ganger. En favorittaktivitet er å gå på trekking i Annapurna-området. Til daglig jobber hun innen psykisk helse. De siste ti årene har hun fulgt utbyggingen av tilbud innen psykisk helse i Nepal via frivillige verv. 

Ragnhild Krogvig Karlsen, redaktør for Hamro Patrika

Ragnhild ble kjent med Nepal som tenåring da hun bodde en periode i Katmandu med familien. Hun var med i NNF-styret på 90-tallet. Fra høsten 2015 er hun igjen engasjert som redaktør for Hamro Patrika, og ønsker å bidra til å løfte kunnskap og engasjement for Nepal. Til daglig arbeider hun som kommunikasjonsrådgiver i NAPHA Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid. Hun er utdannet cand.philol. med hovedfag i film, og har lang erfaring fra redaksjonelt arbeid, blant annet som journalist og producer i tv, radio og nett i NRK.

Sharmila Shrestha-Allgot, kasserer

Sharmila Shrestha-Allgot bor i Bærum og kom til Norge i 2006 som student. Hun har bachelor grad (BBA) fra BI Oslo. Hun tok norske eksamen ved Universitetet i Oslo etter hun kom til Norge.
Hun har ingeniør utdanning fra Nepal og har jobbet som ingeniør i Lalitpur kommune i 9 år.
Hun har jobbet som regnskapsmedarbeider i Redningsselskapet i 1 år og jobber nå med regnskap siden juli 2019.
I fritiden, liker hun og gå ut ut i naturen, løper og trener for maraton, går på fjelltur og liker å gå på ski.

Sijan Gurung, webansvarlig

Sijan har vært i Norge i 7 år, og jobber som utvikler i IT-bransjen. Han har en mastersgrad fra Universitet i Oslo i  Informatikk. Han ble medlem av foreningen i 2019, og har veldig lyst til å bidra til å bygge gode relasjoner mellom Norge og Nepal. Som webansvarlig jobber han med å administrere nettsiden til foreningen, i tillegg til sosial medier-kontoer. Dessuten er han medlem av flere andre organisasjoner nepalske organisasjoner i Norge, bl.a. NRNA Norway, og er veldig aktiv i det nepalske sosiale miljøet i Oslo.