Styret

Smita Malla, styreleder

Styreleder Smita var tidligere kasserer i foreningen. Hun er fra Nepal og har bodd 13 år i Norge. Hun har mastergrad i petroleumsgeologi fra Universitetet i Oslo (UiO). Utdannelsen hennes er både fra Nepal og Norge. Hun jobber som geolog i oljebransjen med leting etter olje og gass på norsk sokkel. Før hun kom til Norge, jobbet hun som geolog og sosiolog i ICIMOD (International Center for Integrated Mountains Development) i Nepal. Der arbeidet hun for å integrere naturfag med samfunnsfag for en bærekraftig samfunnsutvikling.

Stein Arne Fossum, nestleder

Ole Rasmus Bjerke, styremedlem

Ole Rasmus er utdannet musiker og jobber som bratsjist og som talentkoordinator ved Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo.
Siden 2015 har Ole Rasmus vært flere ganger i Nepal for å jobbe med barn og unge som spiller strykeinstrumenter gjennom orkesterprosjektet «Nepal-Norway orchestra project». Gjennom tett samarbeid med fiolinlærere i Kathmandu, har han blitt kjent med både landet, befolkningen og den nepalesiske kulturen.

Ingunn Ødegaard, styremedlem

Ingunn bodde i seks år i Nepal som barn, i alderen 5-9 år og 12-14 år. Foreldrene arbeidet i landet gjennom United Mission to Nepal (UMN). Hun var elev ved Den norske skolen i Kathmandu. Siden oppveksten har hun besøkt Nepal mange ganger. En favorittaktivitet er å gå på trekking i Annapurna-området. Til daglig jobber hun innen psykisk helse. De siste ti årene har hun fulgt utbyggingen av tilbud innen psykisk helse i Nepal via frivillige verv. 

Ragnhild Krogvig Karlsen, redaktør for Hamro Patrika

Ragnhild ble kjent med Nepal som tenåring da hun bodde en periode i Katmandu med familien. Hun var med i NNF-styret på 90-tallet. Fra høsten 2015 er hun igjen engasjert som redaktør for Hamro Patrika, og ønsker å bidra til å løfte kunnskap og engasjement for Nepal. Til daglig arbeider hun som kommunikasjonsrådgiver i NAPHA Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid. Hun er utdannet cand.philol. med hovedfag i film, og har lang erfaring fra redaksjonelt arbeid, blant annet som journalist og producer i tv, radio og nett i NRK.

Sharmila Shrestha-Allgot, kasserer

Sharmila Shrestha-Allgot bor i Bærum og kom til Norge i 2006 som student. Hun har bachelor grad (BBA) fra BI Oslo. Hun tok norske eksamen ved Universitetet i Oslo etter hun kom til Norge.
Hun har ingeniør utdanning fra Nepal og har jobbet som ingeniør i Lalitpur kommune i 9 år.
Hun har jobbet som regnskapsmedarbeider i Redningsselskapet i 1 år og jobber nå med regnskap siden juli 2019.
I fritiden, liker hun og gå ut ut i naturen, løper og trener for maraton, går på fjelltur og liker å gå på ski.

Sijan Gurung, webansvarlig

Sijan har vært i Norge i 7 år, og jobber som utvikler i IT-bransjen. Han har en mastersgrad fra Universitet i Oslo i  Informatikk. Han ble medlem av foreningen i 2019, og har veldig lyst til å bidra til å bygge gode relasjoner mellom Norge og Nepal. Som webansvarlig jobber han med å administrere nettsiden til foreningen, i tillegg til sosial medier-kontoer. Dessuten er han medlem av flere andre organisasjoner nepalske organisasjoner i Norge, bl.a. NRNA Norway, og er veldig aktiv i det nepalske sosiale miljøet i Oslo.