Velkommen til nye websider!

Norge-Nepalforeningen bestemte seg for å legge om våre hjemmesider da vi fant ut at det fantes mange gode og billigere løsninger enn den vi hadde og som gav oss større frihet til å utforme sidene som vi selv ville. Dette er altså sluttresultatet, og vi håper du er fornøyd og finner den informasjonen du leter etter.

Det meste av informasjonen på sidene er den samme som på den gamle, men vi har lagt til noen få nye elementer. Ett av dem er denne bloggen, der vi ønsker at våre medlemmer bidrar med tekster om Nepal. Driver du med forskning i landet, har du nettopp vært på en spennende reise, vil du gjerne fortelle om et arrangement om Nepal du var på, ønsker du å dele dine bilder, eller vil du starte en liten diskusjon om et relevant tema? Vi vil gjerne ha din tekst!

Generelt vil vi høre din mening. Er det viktig informasjon du ikke finner? Mer spesifikt ønsker vi dine innspill til siden «organisasjoner og institusjoner som jobber i Nepal». Finnes din organisasjon på listen? Ikke? Har du en privat bedrift som jobber i Nepal? Send oss en e-post! Vi legger også ut linken om din blogg omhandler Nepal.

Som vanlig ønsker vi også at dere holder oss oppdatert på arrangementer relatert til Nepal i Norge. Disse legger vi ut på både hjemmesiden og Facebook-siden vår. På Facebook-siden finner du også nyhetsartikler e.l. som blir lagt ut forløpende. Du ser innleggene på Facebook-siden selv om du ikke har en konto hos dem.

NNF vil gjerne legge opp til flerveis-kommunikasjon, noe som denne siden og våre Facebook-sider forhåpentlig vil bidra til. Har du ideer om hvordan denne kommunikasjonen kan bli enda bedre? Send oss gjerne en e-post. For ordens skyld; vi har to Facebook-sider. Den første har til formål å promotere NNF. Den andre er en gruppe, der medlemmer også kan legge ut informasjon selv, stille spørsmål, kommunisere med andre medlemmer etc.

Vi håper du benytter deg av tilbudene og gleder oss til å se deg på neste arrangement! Neste møte i regi av NNF er seminaret «Nepal – a democracy in progress»

Hilsen,

Styret, Norge-Nepalforeningen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s