Engasjement for Nepal? Kom på Norge-Nepalforeningens idéverksted 15. februar

Norge-Nepalforeningen inviterer medlemmer og andre med interesse for Nepal til et idéverksted mandag 15. februar fra kl 18.00 til 20.30.

Har du lyst til å engasjere deg mer i Nepal eller lære mer om landet? Foreningen ønsker å legge til rette for flere møteplasser for medlemmer og på idéverkstedet bidrar du til å forme hva foreningen skal jobbe mot framover.

Kunne du tenke deg å diskutere bistand, politikk etc med andre Nepal-engasjerte, ønsker du å lære deg nepali, kunne du tenkt deg å jobbe med reiseinformasjon, eller arbeide med informasjonsformidling i media? Her er det plass til alle ideer og ønsker!

Målet med idéverkstedet er at de med overlappende interesser finner hverandre og kan danne interessegrupper som jobber med akkurat det de er interessert i.

Det er ingen plikt å delta i en gruppe, og alle medlemmer er velkomne til årets første medlemsmøte. Ta gjerne med en venn som er nysgjerrig på det vakre landet!

For å fasilitere på best mulig måte, ønsker vi at du melder deg på til post@norge-nepal.no helst før 12. februar.

Vi går ut for å spise daal bhat etter møtet og om du ønsker å bli med, må du også si i fra om det til samme frist. Velg mellom kylling, lam eller vegetar (betales selv).

Velkommen fra styret!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s