Boklansering på Litteraturhuset onsdag 25. januar

bilete-pressemelding-boklansering

 

Velkommen til lansering av den rykende ferske reiseboka «Adventures in Nepal»! Bli inspirert til å ta på deg turskoene for å oppdage Nepals bortgjemte perler.

Boka inneholder 100 tur- og opplevelsesforslag, tematiske aktiviteter, samt aktiviteter for eldre og familier som reiser med barn i Nepal.

Ikke gå glipp av engasjerende innlegg fra forfatterne Marit Bakke og Olav Myrholt; Anu og Øyvind Amundsgård som forteller om å reise med barn i Nepal, Rajeev Rai om spennende sykkelruter, og Ann-Helén Selle Opdal om Nepals velværeturisme. Norge-Nepalforeningen har invitert en representant for den norske ambassaden i Katmandu til å være tilstede under lanseringen.

Tid: Onsdag 25. januar kl 18:00
Sted: Litteraturhuset i Oslo, Nedjma

Bakgrunn
Hvordan kan inntektene fra turismen spres til områder i Nepal som hittil ikke har nytt godt av turistnæringen? Den norske ambassaden i Nepal mente en brosjyre eller bok kunne inspirere turister til å oppsøke mindre kjente områder, især i de vestlige og østlige delene av landet. Norge-Nepalforeningen tok utfordringen og presenterer nå boken Adventures in Nepal.

Bokens formål er å gjøre turister nysgjerrige på nye steder og opplevelser, å bli utfordret både fysisk og mentalt uten nødvendigvis å måtte være i super form. Den skal bidra til å senke terskelen for å besøke Nepal, øke utbyttet av turen og stimulere til å se landet og møte folk mest mulig på nepalske premisser. Slik kan turister bidra til en sunnere, mer ansvarlig og bærekraftig turistindustri i Nepal.

Boken er ikke en vanlig guidebook som du kan gå på tur med, men skal inspirere de som overveier å reise til Nepal, gi en mest mulig komplett oversikt over mulighetene, og gi praktiske råd.

adventures-in-nepal-cover

Boken (216 sider) kan kjøpes for 100 kr ved lanseringen.

Program
Boklanseringen finner sted i Nedjma-salen på Litteraturhuset i Oslo onsdag 25. januar klokken 18:00. Kari Jansson er konferansier.

  • Velkommen (Aina Grødahl)
  • Hilsen fra ambassaden (Jan Eriksen)
  • Tur med barn (Øyvind Amundsgård og Anuradha Gurung)
  • Velværeturisme (Ann-Helen Selle Opdal)
  • Pause (boksalg)
  • Sykling i fjellet (Rajeev Rai)
  • Presentasjon av boka «Adventures in Nepal» (Marit Bakke og Olav Myrholt)
  • Spørsmål fra publikum
  • Boksalg og signering

Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s