Årsmøte og medlemsmøte i NNF 2023

Hjertelig velkommen til årsmøte i Norge-Nepalforeningen. Årsmøtet er foreningens høyeste organ og sammenkalles en gang hvert kalenderår.

Tid: Mandag 13. mars kl. 18.00

Sted: Sagene samfunnshus, Oslo. NB! Endret lokasjon. Det vil også legges til rette for digital deltakelse. Dersom du ønsker å delta digitalt kan du melde deg på ved å sende en epost til post@norge-nepal.no senest søndag 12. mars. 

I forbindelse med årsmøtet inviterer vi også til en temakveld. Det vil bli sendt ut informasjon om innholdet i temakvelden på et senere tidspunkt.

Dagsorden på årsmøtet:

1. Valg av møteleder

2. Valg av referent

3. Valg av to medlemmer til å signere protokollen

4. Styrets årsberetning for 2022

5. Regnskap for 2022

6. Innmeldte saker

7. Valg

8. Eventuelt

Innmelding av saker

Styret gjør oppmerksom på at medlemmer kan fremme forslag som ønskes behandlet på årsmøtet. Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet. Denne fristen gjelder også for forslag til nye styrekandidater og forslag til vedtektsendringer. Send forslag senest mandag 27. februar til: post@norge-nepal.no. Dette er også fristen for å sende inn endringsforslag vedtektene, som du finner her https://norge-nepal.no/about/vedtekter/

Kandidater til styret

Kjenner du noen som har lyst til å bidra i en aktiv og relevant forening? – ta kontakt med valgkomiteen innen mandag 27. februar.

Er du ikke medlem?

Medlemmer i foreningen er stemmeberettigede på årsmøtet. Om du har lyst til å bli med er du hjertelig velkommen til å sende en innmelding til post@norge-nepal.no eller gjennom nettsiden: https://norge-nepal.no/bli-medlem/

Program for årsmøte og temakveld (estimerte tider)

18:00: Årsmøte

18:45: Pause

19:00: Temakveld

Vi håper å se deg på Sagene samfunnshus!

Med vennlig hilsen,

Styret

Norge-Nepalforeningen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s