Kafe Sangai for alle

Året 2023 er godt i gang! Første møtepunkt i Norge-Nepalforeningen er rett rundt hjørnet🥳🥳🥳:

Vi fortsetter initiativet fra i fjor høst, og inviterer til noen enkle og lavterskel treffpunkter i Oslo. Vi kaller dette for «Kafe Sangai», som betyr «sammen» på nepali. Det vil ikke være noe program, fordi vi synes at det å sitte sammen og prate rundt et bord er bra nok program i seg selv! Nytt denne gangen er at vi går på kafe, så du kan velge om du vil spise litt eller ta en kaffe/te.

Kafe Sangai vil bli arrangert kl. 18:30 på følgende datoer:
Torsdag 2. februar på Cafekontoret, Grønlandsleiret 46
Torsdag 2. mars
Torsdag 4. mai
Torsdag 1. juni

Huskeregelen er altså første torsdagen i måneden (i utvalgte måneder). Oppmøtested for de påfølgende månedene vil annonsert senere. Det vil ikke være nødvendig med påmelding i denne omgang, og heller ikke å ankomme presis. Vi finner oss en plass, og så blir vi der en stund 😃

Velkommen, og håper vi sees

English:

New to the Norway-Nepal Association?! Interested to meet ohters who love Nepal 🥰? Join us this Thursday at Cafekontoret in Oslo! We meet at 6:30 p.m. The address is Grønlandsleiret 46. We meet there to have a chat and a coffee/tea 🥳


Thursday 2. February
Thursday 2. March
Thursday 4. May
Thursday 1. June

Hope to see you there!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s